1 Yorum 1 Yorum  | 12 Eylül, 2005

bu güne kadar yapılan blog kardeşliği toplantıları(1, 2) arasında en çok katılım beklediğimiz üçüncü blog kardeşliği toplantısı beklentilerimizin %50'si gibi bir oranla 11 eylül'de bizz cafe bar'da gerçekleşti.

gameover ve bülent ince'nin yaptığı muhteşem yer seçimi için bir kez daha kendilerine teşekkür ediyoruz. gelen kardeşleri üst üste oturtmadan, sigara dumanına boğmadan ve en önemlisi son yaz sıcaklarından izole bir şekilde ağırladığımıza inanıyoruz. (şikayeti olan?)

her zaman olduğu gibi bu başlık altında yazılanları toplayacağım, eğer blog kardeşliği toplantısındaki deneyimlerini yazan ve atladığım bir kardeş varsa yorumlarda belirtebilirse çok sevinirim. işte toplantıdan notlar;

toplantıda çekilen resimlerden manhem(site) kendi çektiklerini upload etmiş bile. diğer resimler için blog kardeşliği adı ile taglenen fotolara bakabilir, flickr'da blog kardeşliği grubuna üye olabilirsiniz.

son dakika: antikunti'nin çektiği fotoğraflar burada.
son dakika: blockedmind'ın çektiği fotoğraflar burada.

bunun dışında bir gelişmemiz daha var. sizlere toplantı maili ile bahsettiğim blog kardeşliği blogunun daha çok güncellenmesi konusunda atılan bir adım bu. verkaç ve şapkalı-a blogu yazarlarından erhun geyisi blogosfer'de ki son gelişmeleri bu sayfalar aracılığı ile paylaşacak, hatta utanmayıp yorumlar yapacak. (trt spikeri mi ne olmalıymışım :)

iyi bloglamalar...

not: blog kardeşliği blogunda blogosfer hakkında yazı yazmak isteyen diğer kardeşlerimiz de bizimle mail atarak iletişime geçebilirler.

, ,