0 Yorum 0 Yorum  | 27 Haziran, 2006

otobüs, dolmuş, vapur, minibüs derken neredeyse her türlü ulaşım aracına binerek gidebildik toplantı alanına. giderken de sürekli birbirimize suç atıp "bak yanlış şeye bindik, kaybolacağız" endişesi taşıyorduk. neyse ki plush'ın son andaki atağıyla remax'ı bulduk, toplantıya dahil olduk.

bahçede serin serin başlayan toplantı gelenlerin durmaması ve oturacak yer kalmaması sebebiyle iç mekana taşındı. o andan itibaren herkes muhtemelen bir kaç kilo vermiştir terlemekten. toplamda 31 kişiydik ama maşallah 50 kişilik gürültü, muhabbet, sıvı tüketimi ve fotoğraf çekimi gerçekleştirdik. taa ankaralardan doğumgünü şerefine gelen bet3'ü toplantının onur konuğu ilan ettik. daha da önemlisi blogkardeşliği'nin 3 kurucu üyesi ilk defa bir araya gelerek aile pozu bile verdik. doğumgünümüzü bizimle kutlamaya gelen herkese teşekkür ediyoruz.

katılımcı listesi;
bet3, plush, spineless, miette, çıfıtçarşısı, kocakafa, hellfire, berk, wolkanca, ömer balyalı, erinç kuzu, oky, eray, ertan, manhem, enes reyhan, damn, saso, dhilgul, mtlda, dejavu, bülent ince, dd_lynch, sercotac, farkettiren, gravity, cgencer, ssönmez, emremer, arzu, hus+ ve jelatin.

toplantıdan erken kaçmış gibi görünsek de, kaçışımız bile kardeşler içindi. bakın nasıl da harıl harıl çalıştık; 1, 2, 3, 4

fotoğraflar için flickr grubumuza alalım. sizin de elinizde toplantı fotoğrafı varsa lütfen grup pool'una ekleyin. toplantı sonrası görüşlerinizi kendi blogunuza yazdıysanız, linkini yorum olarak bırakın. toplantı sonrası görüşleri arşivimize sizi de katalım.

toplantı yorumları;
mtlda

0 Yorum:

Yorum Yaz