2 Yorum 2 Yorum  | 03 Temmuz, 2005

sevgili kardeşler,

sitenizde çoklu blog göstermenize yarayan yeni kutumuzu üretmiş bulunmaktayız. bk_blogs adındaki değişkenimize 1-5 arası bir rakam girerek kutunuzda kaç blog göstereceğinizi belirtiyorsunuz, bunların dışında bir rakam girecek olursanız sistem size 1 blog göstermek istiyormuş muamelesi yapacaktır, haberiniz olsun. tabii bk_height ile kutunuzun boyunu da büyütmeyi unutmayın. bununla ilgili olarak kötü bir haberimiz var. java script'in azizliğine uğradığımızdan ötürü aynı sayfada farklı blog gösterimi yapan kutular eklemeniz pek mümkün gözükmüyor ama icabına bakacağız, merak etmeyin. bu da demek oluyor ki aynı sayfaya hem 1 blog, hem de 5 blog gösteren 2 kutu ekleyemiyorsunuz, şimdilik, tabi onun yerine 2 tane 5 blog gösteren kutu eklemek her zaman daha iyidir.

bonus olarak belirtmek isterim ki sitenizde göstereceğiniz her yeni blog sizin gösterim sayınızı, dolayısıyla popülerliğinizi belirleyecektir, tıklama sayınızla orantılı olarak.

son olarak http://www.blogkardesligi.com/blogkardesleri.php adresine gidiyorsunuz, sitenizi buluyorsunuz ve yanındaki oka tıklayarak yeni kodunuzu alıyorsunuz.

başka bir arzunuz?

 

2 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Çoklu gösterimde gösterilen 5 sitenin üçünün beşinin aynı olabilme ihtimalini sevmedim ben.

Çarşamba, 06 Temmuz, 2005

 
Blogger baturalp dedi ki...

veritabanındaki bloglar çeşitli zamanlarda karıştırılıyor. dolayısıyla o tür vakalar nadiren görülüyor. eğer sıkça böyle bir durumla karşılaşırsanız lütfen bizimle temasa geçin.

Pazar, 10 Temmuz, 2005

 

Yorum Yaz